we doen alles voor je...

logo's, huisstijlen
Wie ben jij? Voor ons ben jij de inspiratie voor je huisstijl. Wie jij bent (of je bedrijf) is wat we terug willen laten komen in je logo, je briefpapier, en natuurlijk je website. We klikken niet een paar keer met de muis waarop de computer een standaard logo voor je uitspuwt. We kijken naar jou, we schetsen, en dan beginnen we pas met klikken... soms wel een miljoen keer, totdat we iets hebben waar we allebei tevreden mee zijn.

Posters, flyers, advertenties
Veel van de opdrachten die we krijgen en uitvoeren binnen dit genre komen van uitgeverijen. Maar ook gebeurt het dat er binnen een huisstijl behoefte is aan een flyer. Hoe dan ook: inmiddels mogen we ons zeer bedreven noemen in het maken van dit soort materiaal, en dan gaat het over zowel kwaliteit als snelheid.

Folders, brochures, magazines
In tegenstelling tot posters en flyers heeft dit drukwerk wat meer pagina's die bedrukt worden.

Inmiddels hebben we al een aantal jaargangen mogen maken van het Romanmagazine (ook wel De mooiste romans) van Uitgeverij Kok, en de Kinderboekenfolder van Uitgeverij Callenbach. Daarnaast hebben we ook nog eens talloze andere folders en brochures gemaakt voor andere partijen, waaronder Sigarenfabriek de Olifant, Bedrijventerrein de Fruitveiling, De Eenhoorn Koffie & Thee... teveel om op te noemen. Kijk maar eens!

Boeken, omslagen, kalenders
We hebben het voorrecht om een aantal boekomslagen, boeken en kalenders, vormgegeven door onszelf, in de winkel te zien staan en liggen. Sommige daarvan maken we onder grote tijdsdruk, bij andere hebben we wat meer de tijd. Toch is onze kwaliteit constant, waar we erg trots op zijn. Omslagen die we hebben gemaakt zijn o.a. voor bekende schrijvers als Francine Rivers, Max Lucado, Lee Strobel, Elizabeth Musser en Gerrit ten Berge.

Mooi van buiten én van binnen...
Van een aantal boeken en kalenders verzorgen we naast het omslag ook het binnenwerk. Zo ligt inmiddels Voor de liefhebber (Miranda Tollenaar, 2012) in de etalages en we hebben een aantal dagboeken op stapel liggen waarvan we ook het binnenwerk verzorgen. Daarnaast zijn er een aantal door ons ontworpen kalenders op de markt: Vandaag gehoord, (Maria Stoorvogel, 2010, binnenwerk) Lichter leven, (Nannet van der Ham, 2010, omslag, binnenwerk en verpakking) en we hebben nog een heeele mooie op komst... sssst! Binnenkort meer!

Verpakkingen, displays
Sinds Sigarenfabriek De Olifant met een nieuw soort verpakking voor hun cigarillo-sigaartjes is gekomen, zijn we ingewijd in het maken van verpakkingen. Als je in de winkel de nieuwe Soft Touch lijn van bovenstaande producent tegenkomt: die komt bij ons vandaan! En als je geluk hebt worden ze ook nog eens gepresenteerd op een mooi display... (ja, ook van ons!)

Beletteringen
Beletteringen komen niet heel vaak voor, maar toch hebben we een aantal panden, auto's en vrachtwagens op mogen fleuren met onze ideeën. De één ingetogen, de ander uitbundig... wat jij maar wil, wij maken het!

Specials
Het kan zijn dat je iets wilt dat anders is dan anders, iets dat opvalt. In dat geval denken we graag met je mee om de gekste dingen te maken: een USB stick in de vorm van een flesje, een vouwblaadje met instructie voor een spelletje (waarvan we eerlijk gezegd nog steeds niet weten hoe het heet), of een cadeautasje dat net even wat meer opvalt dan anders. Laat je inspireren!

 
 
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
 


Nieuwe website ZwolleNieuwe website KampenOntwerper ZwolleOntwerper in KampenOntwerpbureau ZwolleOntwerpbureau KampenNieuwe huisstijl ZwolleNieuwe huisstijl KampenReclamebureau ZwolleReclamebureau KampenBolwerk 11b - Kampen